Wintergroene haagplanten voor in je tuin

Wintergroene hagen zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. De meeste mensen vinden het belangrijk om een afscheiding tussen hun tuin en die van de buren te hebben. Vooral voor privacy, maar ook voor schaduw en beschutting tegen de wind. Aangezien je haag het hele jaar groen blijft is er geen inkijk mogelijk, ook niet in de herfst en winter. En dankzij de beschutting van de haag kun je in de zomer optimaal van je tuin genieten. Een wintergroene haag is dus een welkome toevoeging voor elke tuin.

Soorten wintergroene haagplanten

Er bestaat een grote variatie aan soorten wintergroene haagplanten. Sommige soorten kunnen vrij groot en breed worden en zijn daarom met name geschikt voor grote tuinen, bijvoorbeeld in dorpen, op het platteland of in ruime buitenwijken. De laurierkers is hier een goed voorbeeld van. De verschillende soorten coniferen op de markt worden ook vrij groot. Andere soorten haagplanten blijven over het algemeen relatief klein (buxusberberis etc.). Het is dus wel zo handig om een soort haagplant te kiezen die goed bij je tuin past. Op Haagplanten.nl helpen we je graag om de juiste keuze te maken met behulp van informatieve teksten en tips. Bovendien vind je op onze site handige plant- en verzorgingstips – alles om van je nieuwe haag een succes te maken.

Ruime keus aan wintergroene haagplanten online

Het maken van de juiste keus begint bij een compleet assortiment. Hoe meer aanbod, hoe meer kans dat je de perfecte haag zult vinden. Dit is een van de voornaamste redenen dat wij onze wintergroene haagplanten online aanbieden. Wij hebben geen planten op voorraad, maar werken samen met een aantal kwekers die hun vak verstaan. Dit heeft een aantal voordelen: wij kunnen een ruim assortiment aanbieden, de planten zijn altijd vers en je bent verzekerd van de beste prijs