Een compleet assortiment

Ons assortiment eigen kweek bestaat uit Populieren, wilgen  groenblijvende heesters coniferen, groenblijvende bomen, pluimhortensia op stam.

Verder leveren we een compleet assortiment tuinplanten zodat we u als klant optimaal kunnen bedienen. Ook planten die niet op de site staan kunt u navraag naar doen.

Groenblijvende heesters coniferen

De basis voor een goede teelt is een gezonde bodem en gezond uitgangsmateriaal. Stekjes kweken wij op in trays. Deze planten wij vervolgens zelf uit voor 2 of 3 jaar. Tijdens deze perioden worden de planten regelmatig gesnoeid en rond gestoken,  Zodat de planten mooi vol zijn en een goede wortel hebben. Teelthandelingen zoals rondsteken bemesten en schoffelen gebeuren veelal mechanisch door ons modern machine park. Hierdoor kunnen we milieuvriendelijk en efficiënt werken onder goede arbeidsomstandigheden.

Groenblijvende bomen

We kweken ook groenblijvende bomen. We planten plangoed voor 3 jaar uit. Zodat we mooie bomen krijgen met voldoende hout om een mooi leischerm van te maken. Het voordeel van deze groenblijvende leibomen is een mooie groene afscherming in de zomer en de winter.

Dit zorg voor de gewenste privacy.

Pluimhortensia op stam

Wij kweken sinds enkele jaren ook pluimhortensia op stam. Dit sortiment gaan we nog uitbreiden in de loop van de jaren. Deze teelt zijn we gaan kweken omdat we dit gewoon een prachtig product vinden. Planten worden gekweekt in een c7,5 en een stam van 80 cm.

Populieren

Geschikt voor houtproductie

Bekijk onze populieren