Particulier

Groot assortiment planten

Voor u als particulier hebben wij een zeer groot assortiment planten. Zo kunnen we u (bijna) altijd helpen bij wat u zoekt. En u kunt meteen prijs opvragen. Bovendien is het mogelijk dat wij de planten thuis komen brengen tegen een kleine meerprijs. U hoeft dan alleen te bestellen en aan te geven wanneer u ze geleverd wilt hebben. Als u een tuinontwerp of beplantingsplan heeft laat dan bij ons een vrijblijvende offerte maken. Wij adviseren u graag met ons maatwerk. Juiste plant op de juiste plek, grondsoort, bodemverbeteraar bij het planten, enz. wij staan voor u klaar!

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit bomen , coniferen, groenblijvende haagplanten, haagplanten, sierheesters, tuinplanten, leibomen, bomen op stam, hortensia, rododendron, Bos en haagplantsoen, bodembedekkers, vaste planten. Door de leveranciers waar we mee samenwerken hebben we een mooi assortiment zodat we u als klant optimaal kunnen bedienen. Ook planten die niet op onze site staan kunnen we voor uw leveren.

Wij werken alleen op bestelling

Zoek op de site naar de planten die u wilt en vul het prijs opvraag formulier in zodat wij u snel een prijsopgave kunnen doen. Wij werken alleen op bestelling, wilt u graag eerst even komen kijken maak dan online een afspraak. Zodat we de tijd kunnen nemen om u goed te adviseren. Wij hopen u van dienst te kunnen zijn met ons maatwerk.

Afspraak maken